Wednesday, May 4, 2011

Ini Bukan Demand Kan?

hai girls! just nak tau camane taste korang dalam pemilihan calon teman hidup eh. apa yang biasanya perempuan pandang dulu.

  • hartakah?
  • usiakan?
  • rupakah?
  • agamakah?
  • perangaikah?
  • kah kah kah?
kalau bagi Mish kan, tak susah pun. tak susah dan tak demand mana pun. seriyes. ingat lagi entry ni? yep entry tu la, ala, yang Kalau Nak Cari Suami Umi Cakap... well, semua tu masih dalam pencarian. haha. selagi single, saya, perempuan berhak memilih yang terbaik. kan kan sayangssss semua?

rupa paras semua tu tak penting pun bagi Mish. biar la muka camane hensem semart pun, asalkan hati baik. paling-paling kurang muka dah lebih kurang dia ni pun Mish terima je. 

      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111
      111111111111
      11111111111
      1111111111
      111111111
      11111111
      1111111
       111111
       11111
        1111
         111
            






hahahaa..demand tak? demand tak? lom tahap demand tahap dewa lagi kan kan kan?


psst~
guys, korang punya demand mesti lagi teruk kan? hahaha.

15 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

oklah tu...klu akak leh tambah lg tu..keh3

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

heee.. bukan demand.
cuma cari yang terbaik.
kan? kan? ^_^

Bulan said... [Reply to comment]

nk mcam seungri ke?adess mmg demand tol la.ahakss

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

hehehe.. musim pencarian jodoh da bermula ke dear?? :D

kalo wardah, mule2 mesti tertarik ngn sikap + sifat dia.. :D

*baik
*rajin
*kemas
*peramah

hehe.... then kite cek plak agama die... wuwu~ yg bangun tahajjud malam2 la jadi pilihan.. ;) tp, kwn wardah cakap, kalo nk yg bgn tahajjud, kite pon kene bgn tahajjud gak.... hehe~ insya Allah.. :)

then, kite check it out lak family die.... bukan pe, kite kawen bkn nk duk ngn asben je, tp ngn family die... mudah2an mudah diterima,kite pon xde la termalu2, tersipu2... ye x?? ;)

last skali, baru tgk rupe.. hahaha.. kalo rase2 sume yg di atas tuh da lengkap, mudah2an yg last ni kite berkenan la hendaknya ye... ;)

tp, sprt yg tersebut dlm hadith Nabi S.A.W., biarlah agamanya yg diutamakan.. wallahu a'lam...

kita merancang, Allah juga telah merancang.. sesungguhnya, perancangan Allah itu yg terbaik.. ;)

OreO HitaM said... [Reply to comment]

Adeh korean boy lagi..

miaa spungen said... [Reply to comment]

kalau bukan demand nk pgl ape nie huhuhu

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hoi3....ckp xkisa..tup2 kuar mamat korea..ahaa

dayang said... [Reply to comment]

ni mcm ada iras2 mr choc u la dear..hehehe

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

ni bukan demand ni mek...
ni namenye BERANGAN!!! lalala

diana said... [Reply to comment]

akak demand jugak..
tapi dapat jugak la yang
diharap2kan tu..
heheheh

nuruashia said... [Reply to comment]

ohmyyyyy.. ehhehe..xpe2,,tu bukan demand tp dream ahahha.. nuru pon ade demand gk..nk 2 PM Hwang ChanSung. agk2 boley ta mishh?? hahahah

apik pehe said... [Reply to comment]

werkkkkk puihhhhh(man raja lawak)...hahaha..
acu try g gak duluh kat korea nyoh..
pahtuh try ngorat lepah ke dop..
hahaha..apik ngorat budop malaysia pon dok lepah2 lagih..hahahaha...

Cik Aish said... [Reply to comment]

pangg! hahahaha .. amboii demand ye...takpe..aish suka rain..yg berlakon full house tu. muahahaha

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

arghh!!anti bebudak k-pop

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sungguh tinggi angan2mu..tapi jika allah kata jadi,insyallah tak kan kemana..