Saturday, May 7, 2011

Harapan Lulus? | Selamat Hari Ibu

tadi first paper Mish dah berlalu. perasaa? erk! tertekan giler ok. ntah paper je soalan dia. adeh. nak salahkan soalan pulak. padahal salah Mish sebab tak terbaca soalan-soalan past year punya. namanya study last minit kan.

nak nangis air mata darah pun macam dah tak guna. dah lepas. so, hrapan sekarang, lulus pun jadi la. tak harap dapat tinggi-tinggi pun. asal lepas, dan boleh grade. ouh, wish me, wish me.

tak tau nape tadi masa jawab rasa macam tak confident sangat. nak goreng pun macam tak cukup bahan. adoi. nasib la.

sempena hari ibu ni jugak Mish tak nak terlepas wish Happy Mother's Day UMI!! dan jugak para ibu semua. Mish pun ibu jugak tau. ibu cacing lam perut. cepat wish! cepat! hahaha

9 comments:

dayang said... [Reply to comment]

good luck Mish! chaiyok2..:)

Cik Ezy said... [Reply to comment]

msti lulus pnye!
cayok cayok!
slmt ari ibuuuu~

wunny said... [Reply to comment]

sme2.. td exam jgk..wuuu~
btw,gluck for the nxt paper ok:):)

Izan Ishak said... [Reply to comment]

gud luck utk mish ye~

Tauke Budu said... [Reply to comment]

mish...tak habis lagi exam??
best duk rumah...wohoooo

eRza farEeha said... [Reply to comment]

gud luck bebeh..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

slmt hari ibu buat ibu jihah dan ibu diserata dunia..

sarah mohamad said... [Reply to comment]

Good luck dear :) dan happy mother's day to all :)

Sofya said... [Reply to comment]

xpa try skor unyuk paper len plak.. goog luck k