Thursday, May 26, 2011

Ketandusan

pheww...tajuk entry agak memberangsangkan. KETANDUSAN. ketandusan apakah? kasih sayang? duit? ilmu? harta benda?

salah, salah, salah. sebenarnya Mish nak cerita pasal Mish yang ketandusan masa dan duit nak menonton wayang. disebabkan elaun dah masuk 24hb hari tu. so, semalam, ai ngan Irfan pi la berjimba menghilangkan ketandusan tu. walaupun terlambat, kami tetap bahagia sebab dapat tengok dua cerita. Pirates of Caribbean ngan Fast 5. ai tau la ampa semua dah tengok citer tu. nak cakap citer tu lapuk ke ketinggalan ke lantak la. tapi mesti ada lagi yang lom tengok citer ni kan. haha. padan muka.korang ni lambat la. haha. dan-dan bangga diri mentang-mentang dah tengok. hahaktuiiii...

ketandusan nak menonton wayang dah lepas. lepas ni nak tunggu filem Karak je. tu je target cerita terdekat yang wajib nak tengok. ehee.

see..kan ai dah cakap ai tengok Piratte of Caribbean. tak caya lagi??tak caya? hahaha
sekarang ni, ketandusan idea dan kerajinan nak ngapdet-ngapdet blog ni. adoi. so, baik duk diam-diam je kan.

30 comments:

laskar pelangi said... [Reply to comment]

Phewit! Berdating jerk tawww..

saiazuan said... [Reply to comment]

wah, smart gmba blakang tu.. kt mana ek? jeles2

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wah.
ketandusan idea nak komen hape.
haha.

dayang said... [Reply to comment]

psstt..i jeles..sbb u da tgk pirates of carribean..hahahaha..

Bulan said... [Reply to comment]

simpan duit utk ahd nie ye.eheee

Ernie said... [Reply to comment]

tertunggu2 cte budak & robot dia boxing :)

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

hamboihhh . nak itot .. :P

wachak said... [Reply to comment]

Ketandusan x per mish, jangan kegersangan ... ha33

Izan Ishak said... [Reply to comment]

nak ikutlah mish...sesekali tandus di maafkan~

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

alaaaa.. semua cite tu keen xtengok.. keen lg ketinggalan.. T_T

Razis said... [Reply to comment]

ketandusan idea nie mmg ramai merasainya..

Cik Ezy said... [Reply to comment]

kire ok la tu dpt tgk jgk..
cik ezy xdpt tgk lgsg..
huhukk

sergeant keroro said... [Reply to comment]

wah. best nye dapat tengok 2 movie sekaligus. huhu

ejulz said... [Reply to comment]

x tgk g cite pirates tu.. heHe

.m y z. said... [Reply to comment]

wahh ziema belum tengok lagi. mmg tak tengok pun cerita2 terbaru yang keluar kat wayang. hikhik.

ni mesti kat mid kan?

krole said... [Reply to comment]

huuhu krole tngok cete pirates tu pon lom wak~adus2...ketandusan fulus ahaks~

alif haris said... [Reply to comment]

HuHu .. alif blom tgk cite tu lagi .. wuuu~

diana said... [Reply to comment]

memanjangnye ketandusan ..
lepas ketandusan idea ketandusan apa pulak lepas ni..
??hehhe

apik pehe said... [Reply to comment]

hahahah..citer dah lapukkkk....padahal apik sendiri tak tgk lagi fast five..hahaha..

nk tgk gak karak

emieysandra said... [Reply to comment]

fast 5 je dh tgk..pirates of carribean lom ag^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

adik cumel ni dah mula tgk wayang semula dah ye..hehe.suker la tu.

Hati Batu said... [Reply to comment]

cis! haha
ell esok nak balik kampus dah..jeles lak tgk orang cuti + elaun...elaun?

ai ptptn je tau..haha :P

p/s : kalau p tgk wayng, tolong ler rakam untuk ell, ell x tgk lagi 2-2 cerita tu..haha

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

kungfu panda la mish, karak ape barang, cite spastik malaysia

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

sama2 ketandusan kita.

ade sebelas hengget je ni. haha

Aretikz said... [Reply to comment]

Memang dah ketinggalan zaman.. haha.. nasib dah tengok.. kalau tak.. golongan yg lmbat tengok dri mish.. haha..

dengar2.. Karak tu Kerek.. hoho..

apik pehe said... [Reply to comment]

update la mek

Tauke Budu said... [Reply to comment]

mish dah habis cuti ek ni??

chemay said... [Reply to comment]

tgk muvie tak ajak.
tacingg
:(

Gayahspears said... [Reply to comment]

adess.. same lah kita yunk..
da blur..
xtahu nk tulis ape kat blog.. aku merapu2 je..haha..
jnji update..hahaha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

ketandusan gak baca entry ni..heheee karak dah tngok.heheeee