Saturday, May 7, 2011

Exam Buat TerRINDU Dia!

along : hello. mu duk wat pe tu?

lan : dop wat pape pun. nape?

along : lan........ aku exam esok. huhu. tapi baca punya baca tak dop pun yang masuk ni..:(

lan : laa. mu makan nape petang tadi?

along : hah? makan nasi lauk ayam. nape?

lan : tu la. lain kali makan la budu. baru ingatan kuat. kalau dop budu pun petai ke.

along : cait. *gelak guling*

lan : dah2. nafsu malas semata-mata tu. jangan ikut ngat. kata nak kawen. kalau belajor dop lepas nak kawen gane. haha.

seriyes rindu dia. kalau dulu setiap kali exam. setiap kali ada paper mesti amek semangat dari dia. rindu dia. sangat2.

nak cari dia. tapi skang kami dah lain. terpaksa tahan diri. rindu nak dengar nasihat sempoi dia. rindu nak gelak ngan dia. lamaaaa sangat tak tulis pasal dia ni. aihh. tiba-tiba malam ni teringat.

pujuk hati sendiri.

psst~
lan bukan nama sebenar ok!
btw, happy dengan life skang. tapi kadang-kadang ada time tertentu buat kita rindu suatu masa dulu. kan?

8 comments:

nub said... [Reply to comment]

wow. haha

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehe...sweetnyer

Woofer Storm said... [Reply to comment]

rindu berpada2.takut binasa diri tak tahu nak buat apa..

Bulan said... [Reply to comment]

sy pn windu 'dia'.huhuhu

padin said... [Reply to comment]

rindu serindu rindunya hahahaa

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

yeah!! betul itu dear...

kadang2 selalu kite terRINDU dia dn masa lalu...

be strong & gud luck exam.. :)

chemay said... [Reply to comment]

wahhh..
rinduuuu yeee
:P

Halimatun Sa'adiah said... [Reply to comment]

teRINDU la pulak...