Saturday, May 14, 2011

Secara FIZIKALnya, Saya Merdeka

Assalamualaikum w.b.t

maka dengan ini, pada tarikh 14 MEI 2011 adalah hari terakhir peperiksaan. Alhamdulillah. tamat la peperiksaan untuk tahap diploma. ciss. rasa struggle bagai nak rak dah macam ambik phD. haha. poyo! struggle la sangat kan.

btw, secara fizikalnya, rasa macam dah merdeka, dah bebas. no more buku, nota dan no more lecture yang mengantuk-ngantuk. dan secara teorinya, saya harusla berasa gembira. saya sepatutnya keluar berjimba-jimba dengan kawan-kawan. kan?

tapi, secara mentalnya, i'm quite depressed. erk. exam dah setel. nak kena tunggu result lak. result nanti, entah rupa cacing pintal ke rupa apa. cuak yang menyebabkan urat darahku menegang. cramp. jawab soalan macam sedang menggoreng sayur kat dapur. pantas dan laju dan cekap. ikut suka rasa lidah je. haha.

dah la kolej ni demm sikit. siap keluar memo tak boleh balik sehingga 3hb Jun. mental betul la. siap kena attend kelas lagi. 8-5 petang. waddehal betul la. tetiba je. wahai encik bahagian pengurusan. habaq mai sikit, kamu nak kami datang kelas berjam-jam, stay kat hostel berminggu-minggu buat apa? exam dah lepas. bebaskan la kami beb. tensen r. nak balik kampung la wei. adoi.

kesimpulannya, saya mula rasa sedih nak tinggal kolej ni. titik!
erk, kesimpulan yang tiada kene mengena kan. haha.

12 comments:

cik pulau said... [Reply to comment]

best kan dah merdeka...
hahaha..sama lah..
cik pulau pun dah merdeka 20 april ritu..
tapi tunggu result la pulak..
skang jadi pengusaha anggur yang berjaya..hahaha

sab said... [Reply to comment]

mish! nk dating lagi!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@cik pulau

xpe2..ternak dulu anggur tu bnyk2 ea. ahahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@sab

cewwah!!rindu r ni. haha. jom2..

tomato said... [Reply to comment]

samo lah kito jang oi.. dah haes dah ni tataw la cane .. hehe

Black_roses92 said... [Reply to comment]

bestnye dah habis!!!! tim ada lagi 1 sem..tu baru foundation..huhu

~RuSh D~ said... [Reply to comment]

yeah merdeka mish...

pihak kolej sila amik perhatian- mish tersgt rindu ngan ummi n adik beradiknya,sila bg balik yer..kalo tidak mish akan bertukar menjadi sailormoon...haha...

laskar pelangi said... [Reply to comment]

Mishhhhh! selamat merdeka yeee darlim =)

suka la tue...tp mesti bengang xboleh balik lg kan...sabar yupp~

nnty rindu nak g kelas satgi..skunk g jewla..g amek gmbr jer..wahahaa~

pelangi masih solo okeyyy=)

nak kawen terus senang:)

Bulan said... [Reply to comment]

Tahniah sayam!
hahaha
asal da bes paper ade clas lg?

diana said... [Reply to comment]

mesti encik bahagian pengurusan tu yang tak nak tinggal sorang2 kat kolej.jadi dia paksa la budak2 lain teman dia..
hahhah

Woofer Storm said... [Reply to comment]

thniah dah abis stdy..lepas ni mgkn dah keja tmpt sndiri kan?ermmm jaga diri elok2 k..

chemay said... [Reply to comment]

gudluck for the incoming result sayang :)