Tuesday, May 10, 2011

Sekali Sekala


sekali sekala kan, apa kata lecturer bagi soalan mudah kat student.
penat sangat rasa nak study. dalam banyak-banyak sem, sem ni la paling menekan. nak kata subjek susah. sem 1 2 3 dulu pun lagi susah. sem ni tak de hafal nama ubat. dulu nama ubat berbakul-bakul. berbelit dah lidah ni. ubat apa kau nak tau. habaq mai. nak try jawab. kalau ingat lagi la. erk.

sekala-sekala apa kata kalau kita buat perubahan. semalam kita pakai tudung. hari ni kita buat rambur dogol. erk. macam tu. HELLO. tak nak perubahan macam tu. kalau hari semalam kita banyak sakitkan orang. apa kata hari ni kita cuba jadi budak baik. memang dah cuba. tapi kadang-kdang bab sakit dan menyakiti ni out of control. kan? haha. alasan semata-mata. dah buat salah baru nak cakap out of control. lain kali cakap tu fikir dulu kan? buat yang terSAKIT tu. mintak maaf ye.

sekali kala, apa kata yang dah habis exam tu, mai tolong kami-kami yang tak habis exam lagi ni. ampa mesti dah tak stress kan sebab dah lepas paper. uwaaa. mai la tolong jawabkan kami punya paper. mai la mai la. kami dah stress, tak leh nak masuk dah ni. ampa mai la tolong jawabkan untuk kami. buat-buat muka tak malu mintak macam ni. macam laaaaaaa dapat kan. dapat pelempang ada r. ada berani ke nak lempang ai? meh sini meh sini. sambil lipat lengan baju. haha.

psst~
sekali sekala, apa kata yang jarang tidur dalam kelas tu cuba la tidur sekali. best wooo..

17 comments:

Jay said... [Reply to comment]

mish Jay nak tolong jawab exam paper mish..okay tak??hehehehe

CIK TOM said... [Reply to comment]

cik tom setuju part bagi soalan mudah..ni asyik soalan susah je kan mish...huhuhu......

MaiRa QuEeN said... [Reply to comment]

sekali sekala...jom pegi blog sy lak...jawab la exam lek lok ye..

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/pembubaran-bloglist-pandai-ke-aq.html

chemay said... [Reply to comment]

yang lass tuh terbaekkk..
tapi chemay tak bolehh..
sbb dah biasa sgt tidur dlm kelasss
wuhuuu
:P

Sofya said... [Reply to comment]

selalu sekali nak dogol rambut?!! ok tak sanggup la..

Inchik Eman said... [Reply to comment]

mish ni bawak elemen kuning ah. tk elok oke tgh tgh dok exam tu!
suyhh suyhhh suyhhh, perangai malas tu.

bluwekkk! eman daa abes exam bule laa kata lagu tu kannn. muahahhaha!!

YOUsoF said... [Reply to comment]

Ala.. Tapak tangan kotor la, tak dapat la nak bagi 5... ;D




Bagi lelaki yang paling tak best bila tertidur masa dengar khutbah jumaat.. Masyaallah berat sungguh mata masa tu.. Nganm² habis khutbah tiba² segar balik.. Syaitan²... (yang bergayut kat kelopak mata tu)

Hati Batu said... [Reply to comment]

sekali kala, apa kata yang belum habis exam tu, tolong orang2 yg dah habis exam kemas barang nak balik kampung...haha :P

diana said... [Reply to comment]

tidur dalam kelas tak empuk la..:P

apik pehe said... [Reply to comment]

sekalo skala nk jugak apik lempang dak nih laju2...hahahah

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

kan best kalau dapat soalan senang :P

wahh... ni mesti penah tdo time clas. haha

Melur Jelita said... [Reply to comment]

Salam kenal gadis jelita,

kasihan, ni mesti stress ni..tenang, tenang, tenang

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

sekali sekala, apa kata study btol2 smpai dpt full mark.. heheh.. ;-p

Cik Aish said... [Reply to comment]

meh cni aish tlg jawabkan..aish pejam mata je. hahaha.

Tauke Budu said... [Reply to comment]

macam dah basi je bab2 exam ni..haha
skang ni org duk umah ni....hahaha kejam

Gayahspears said... [Reply to comment]

sekali sekala xpe buat camni...
dua kali kompem kena penampo dgn lucturer..hahah

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sekali sekala apa kata belanja mkn nasi gorng dging merah^^