Tuesday, May 24, 2011

Annual Dinner Batch 54

semalam merupakan malam bersejarah untuk pelatih program Penolong Pegawai Farmasi batch 54 di mana event kemuncak buat student sem akhir macam kami ni telah diadakan di Pusat Komuniti Bukit Damansara. sewa satu ballroom untuk annual dinner yang diberi nama Malam Semarak Muhibbah.

that's why la ai tak update blog semalam. hak hak.


MALAM SEMARAK MUHIBBAH BATCH 54
BALLROOM PUSAT KOMUNITI BUKIT DAMANSARA
23HB MAY 2011







gambar before gerak pergi sana je banyak. bila dah masuk dalam tu mood nak bergambar kurang. erk.

tak pe la. kenangan tetap kenangan. tempek kenangan kat sini supaya nanti dah keje jauh-jauh masing-masing tak lupa akan satu kenangan manis ni.

SMILE!!

psst~
tak boleh nak taip panjang-panjang dan update banyak-banyak sebab duk syok layan Dream High. haha.

8 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

perghh!
gojes lah.peewwiit!

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..itam putih yer kamu berdua..hahaha

Izan Ishak said... [Reply to comment]

suka tgk mish!!! ayunya dia nak pi dinner~

Cik Ezy said... [Reply to comment]

cantek2 sume..
=)

Aimi dan Pakcik Hashim said... [Reply to comment]

oh. ni pelatih keje govt kan

laskar pelangi said... [Reply to comment]

pewit!
org tu cun melecunnnn~ ayuuu gitewwww=)

best dream high:)

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

ish mish nih...layan dream apa tu?
hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

wahh hitam putih..tp mish cun purple la ...suwit