Wednesday, May 4, 2011

Segmen Jom Kipas Blogger.



di tengah pagi hari, Mish gigihkan jugak diri ni nak join segmen ni. sebab dah dijemput secara terhormat oleh pemilik blog WooferStorm, Achie. ahaks! kepada Achie, ni budak mata bulat dah join ok. so, saya terlepas daripada digigit. haha. blogger ni rajin tag ai. ai je yang malas. kali ni terRAJIN la pulak.


tak nak melencong panjang sebab duk kejar nak study Mikrob lak ni. Mish nak kipas sorang blogger ni. sebab Mish tengok dia macam tak cukup kipas je. nak kasi aircond tapi paham-paham la kewangan tu camane.


http://www.kayif.com/ ---> pernah masuk / jenguk / lawat blog dia tak? tipu la kalau tak pernah. femes kot ni. kalau korang ada join mana-mana group blogger kat FB tu mesti selalu sangat nampak muka dia duk ping entry kat sana. haha.


Mish mula-mula kenal dia pun sebab duk usha entry dia hasil dari dia duk ping entry la. mula-mula suka sebab banyak citer lawak kat blog dia. seriyes lawak wei. 18sx pun ada kalau korang suka. kalau la korang suka kan. tapi Mish tak suka. auw! dan dan market kan. 


Kayif atau Kerol ni memang rajin giler babas update entry. bulan April je dia dah buat entry sebanyak 192,korang ada?aku takde beb..-->pinjam ayat Achie.


suka kebanyakan entry si Kerul ni. suka cara dia olah entry. korang try la baca entry dia pasal Nuffnang yang tak bagi dia BE kat entry ni Cerita Baby Ellyana(BE), Ayahnya(Nuffnang) dan Aku(Kyerull). suka entry dia yang lawak-lawak contoh macam Topi Ajaib Tak Boleh Cabut dan Tentera Jepun. Kerul ni memang kreatif gila kot. poyo pun ada. boleh nampak kalau korang baca entry Persamaan Fatin Liyana, Hanis Zalikha dan AKU. lepas tu,suka sangat entry dia yang ala-ala sweet. wahai si pakwe, sila baca ini Andai Sudah Tertulis. ehee. bila hati dah suka. tak leh kata apa laaa. 


terbaru, suka entry ni

nah..netul-betul kipas dah ni. haha. nak baca yang lagi syok, sila belek sendiri ok. tak kuasa nak cerita semua. haha. sesiapa yang free, rasa tak de idea nak update tu sila la join ye. klik banner penganjur kalau nak join eh. hehe.


maaf eh bro Fariq. tak teratur entrynya pasal buat dalam keadaan takut Achie gigit. haha. seramm! 

psst~
Bulan ngan Cik Aish, please feel free to join this ok bebeh! off to bed~

8 comments:

Fariq said... [Reply to comment]

takpe2.. janji orang tu sejuk kean kipas cukup la.. :p

kawan baru je gak lepak2 blog si kerol.. sebelum ni mmg tak penah masuk.. kehkeh.. maklum la jrg lepak group2 kat fb tu lama sgt.. oleh sebab kipas baik punya ni,, bley la lepak sana selalu.. nak gak baca cite lawak dia kan.. kehkehkeh

papepon thnx 4 joining.. terlepas dari gigitan achie.. :p

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Fariq

agak2 sejuk ke tak ntah si kerul ni. haha.

yeye2. sila la pi jenguk blog die. mantap kot semua entry. sampai tak terbelek dah. hehe.

CIK TOM said... [Reply to comment]

cik tom jrg lepak fb..so xkenal lg..pasni leh kenalan...hee

Cik Aish said... [Reply to comment]

oooow tag aish ea..ok ok aish join ea

KyêrulL said... [Reply to comment]

Ini tahap dewa kipas niE.. HAHAHAHA.. gila terharu,terharu gila !! huahahahahaha.. mereng jap baca entry niE.. huhuhuhu.. huwaaaaaaAaa

darxniq said... [Reply to comment]

wahhhhh..pemes gitu..hahahhahahhhaa...

untung la kyerol!!..

Bulan said... [Reply to comment]

kalo i rajim i wat k.ahakss mcm mls je.

diana said... [Reply to comment]

kipas jangan tak kipas..:P