Monday, May 2, 2011

Sumpahan Wedges

korang, nak tau sesuatu tak??

semalamkan, Mish kuar pergi Times Square. tak habis-habis ngan Times Square, macam dah tak de tempat lain kan? haha. dah macam rumah kedua pun ada TS tu. adeh.

Mish keluar dari hostel, pakai kasut ni.



lepas tu Mish balik pakai yang ni.


tadaa! amazing tak? kasut wedges ai kena sumpah wes. sebab guna die lasak sangat. dan jalan laju sangat. dan merayap jauh sangat. dah tu pulak kena sumpah jadi selipar jepun jelik nih. kalau kena sumpah jadi kasut but yang ada manik-manik macam yang Mish berkenan semalam tak pe la jugak. aiseh!

moral of the story, kalau rasa nak jalan jauh pakai flat sudah.. tak yah ngengada nak pakai tinggi. dah la semalam hujan lebat. kena berlari sana, berlari sini. naik turun TS dan Sg Wang. adoi....mana tak terkeluar urat biru satu kaki. melayangla RM10 duk beli selipar cam kanak-kanak tu. haha.

psst~
orang kurang tinggi macam saya haruslah berusaha nampak tinggi. kan kan??

25 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

haha! wat derr.. mesti sakit kaki kan..

nub said... [Reply to comment]

aku ingat makanan wedges nih. harhar

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Arif Aiman

bukan takat sakit kaki kot man. siap cramp, lenguh, urat tegang. macam2 rasaa..daa..hahahaaaaa

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..tinggi sangat la dia tuh...

najihah sahami said... [Reply to comment]

@nub

adeh..tu makanan lol..hak2..

tyka chou said... [Reply to comment]

hehehe...perkare biase ni...byk tjadi pd girls kt lua sane jugak, including me! :))

NazNad said... [Reply to comment]

xpe yunk.i tgi sket dr u.ehee sket je x byk pn.muihihi

aiensuduplastik said... [Reply to comment]

hahaha..lawak sehh tu la len kali bw jer spare slipper tu dlm beg :) ngee

RuSh D said... [Reply to comment]

dgn wedges tue..mish tinggi 10cm...hahaha

Cik Ezy said... [Reply to comment]

hihik..
cik ezy dh prnh kene..
ingtkn xdela jln2 jaoh..
kuar pkai wedges..
skli mmbr ajk jln2 kat mall pulak..
sakit woo kaki..
haha

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu..moral of the story..
klu xnak kne sumpah kasut tu..pkai yg selesa..hihi

dhilla nazli said... [Reply to comment]

ahahaha..
ahahaha.. gelak laju2,,, jahat dla kn,, kte yg kurg ketinggian pki tggi2 tape, yg tggi2 tu pkai wages,, ape de hal.. tu dla pelik giler.. awww~~

Dilla Nur said... [Reply to comment]

adess..leh lak betukar jd camtu..haha...ai pom suke gak pki wedges...kekeke...


lawatan terakhir dr http://dillanur.blogspot.com/

selamat tgl sahabat...terima kasih utk segalanya... :) sayang kamu... :)

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

alahai~
kecian wedges kene sumpah jd selipar~
hee~
take care mish~

emieysandra said... [Reply to comment]

setuju dgn note kt bawah tu!! ehehe

Izzuddin Fauzi said... [Reply to comment]

tinggi... errkkk....

Woofer Storm said... [Reply to comment]

kontot ke sayam??lalalaa~

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Akak kalau nak jalan-jalan takde maknannya nak pakai heels.. better pakai selipar jepun..

Pengalaman mematangkan daku hihihihi

akU GaDis said... [Reply to comment]

ts je u taw an :P

len kali pkai flat je suda :)

Faeez_StranGer said... [Reply to comment]

nak tinggi sangat ..ambik la penagan dia...:P

nuruashia said... [Reply to comment]

ahhaha..comey plak selipar jepun tu :P

CIK TOM said... [Reply to comment]

hahhaha...wedge kena sumpah jadik selipar jepun pulak..

cik tom suka pakai wedges...best...comel la wedges mish..pinjam leh?hihi..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

tak kira,sy nak gak awk join segmen ni..hhee wajib,kat blog ni je leh lepas geram kat fesbuk takleh dah..
malas nak join,pura2 je tutup mata..emmmm

http://www.wooferstorm.com/2011/05/segmen-jom-kipas-blogger.html

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

sokong! nk jln jauh pakai flat je,,nk melaram kjap ley la pkai heel,,hahha

adan said... [Reply to comment]

perghh.. len kali kalau g TS ajak saya.. ahaha