Tuesday, May 17, 2011

Hai Sweet Stranger! I know U Stalk Me!

Stranger? apa tu? ok. stranger is orang asing. orang luar. orang yang suka mengasingkan diri. orang yang suka mengeluarkan diri. crappy~geez!

btw, kalau anda rasa anda ni orang asing bagi saya. saya mulakan dengan salam kenal. HELLO Stranger. or, maybe i should put a 'S' behind stranger. so, dia akan jadi, strangers.

tapi ni cerita pasal stranger yang saya kenal. tapi suka sangattt tak munculkan diri. dia la seorang stranger yang juga seorang stalker. oh, ok, i'm not talking about Faeez Stranger the blogger boy. tapi kalau Faeez nak terasa pun boleh. hak hak. just kidding dear. :P

stalker ni ada di mana-mana. even, kat FB, MySpace, Friendster, BLOG, twitter dan laman sosial lain. ops! apa yang stalker ni buat?

pertamanya, mungkin stalker adalah orang yang dikenali. stalker macam ni  mungkin sedang mengintai perkembangan diri kita. solokah kita. sudah berkapelkah kita? belajar di manakah kita? buat apakah kita? dan untuk golongan macam ni, hati, mungkin ada niat baik, mungkin ada niat buruk. anda terasa? tepuk dada tanya niat. :P

keduanya, stalker yang tidak dikenali. mungkin stalker macam ni just tersesat ke blog ini atau blog anda. lepas tu baca entry anda. lepas tu berminat. terus korek entry lain. tapi tak tinggal komen or jejak. so, dia tau pasal kita. tapi kita tak tau pun kehadiran dia. sama la jugak macam kat FB. antara tempat kegemaran stalker. including ME!

antara stalker yang bukan stranger blog Mish Lollypurp yang dapat dikenalpasti adalah Hyun Miera, Suzilawati, Irfan, Najmi Nasir. hahaha. kantoi!! aku tau la korang suka skodeng kan kan. perasan jap. tak nak ngaku sudah. haha. tapi dah tak jadi stalker sebab ai dah tau kan kan? ;)

psst~
stranger stalker ni bawak untung ke bawak onar eh? erk!
tiba-tiba rasa takut lak. adoi!

16 comments:

Encik MamaT said... [Reply to comment]

semua ada baik dan buruk.. kalo takat nak baca hasil karya kita ok la... kalo nak cari salah.. bahaya jugak tu..

syud said... [Reply to comment]

nk jadi stalker gak laa.. hahaha..




~miss stalkerrr.. haha

Halimatun Sa'adiah said... [Reply to comment]

i'm ur stalker....huhuhuu

wachak said... [Reply to comment]

jadi stalker sebab x glamer dan popular mcam tuan yg empunyer blog. Kdg2 nk sembang dgn 'setengah2' owner blog tu mcam x layan jer. tu yg jadi stalker tegar ... ngeh33

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

byk yg bw onar...dah la msk blog pun kita tak perasan..gerun

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Err, Shag pun stalker sejati Mish jugok. Hahahaha

pssst. stranger stalker ni boleh bawak kedua dua nya either baik or buruk. Tgk pada niat dia stalk kita lah :P

sab said... [Reply to comment]

haha..sab slh sorang stalker anda! wee~

psstt..ade ke stalker yg ngaku die stalker? huhu

Cik Aish said... [Reply to comment]

hehe aish pernah jd stalker...stalker pd org yg aish admire..just nak tau pekembangan dia..tp tak berani nk tgur

Arif Aiman said... [Reply to comment]

stalker >.<

Tauke Budu said... [Reply to comment]

entah la..ada masa bawak untung ada masa bawak onar...haha

diana said... [Reply to comment]

terpaksa jadi stalker..
hahha..
cemana tu??

saja la nak tau cerita dia..
tapi malas nak bertegur sapa..
itu akak la..
kantoi sudah akak adalah stalker..
hheeheh

amny said... [Reply to comment]

stalker??menyeramkan..haha

adwafarahin said... [Reply to comment]

stranger/stalker ader baik buruknye
kita je perlu hati2 :P

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ele ngek...u tu stalker i kan....hahaha....sama2 la lawan stalk...:P

Izan Ishak said... [Reply to comment]

biasanya stalker nak buat onar je. kak izan pernah kena tau mish. sakit ati ni dibuatnya~

Anonymous said... [Reply to comment]

heheheheh~ hek eleh..mana ada skodeng wall awk najihah sahami..tempek kejap ja...wahahahahhaahh~

sweet stranger??ouch....wahahahhah~
senget punya mish ungu nie....lallallalal~

~ damOstsweetadikcugiey~