Tuesday, May 17, 2011

Its Athirah Sahami Day!

di mana hari ni, 17 MEI adalah ulangtahun kemenangan Athirah Sahami menendang perut umi. lantas umi terberanakkan dia. dah tua dah anak nombor 4 umi ni. haha. well,

daripada alongmu yang cantik manis ni. peace!

mesti korang terharu kan kalau korang jadi adik ai. haha. cepat-cepat! sape nak jadi adik ai meh isi borang. haha. okeh. sangat poyo disitu.

pape pun, Athirah Sahami aka kakak!

  • tahun ni SPM, do your best.
  • kurangkan online FB ke apa ke. tahun ni yang tinggal untuk awak korbankan kesenangan tu. nanti dah lepas SPM awak nak online sampai lebam pun tak de sape nak marah. yeye je. haha. konpem umi bebel. =)
  • jangan menggedik sangat ok. along sepak kang. haha.
  • jangan kuat ngat merajuk ngan umi. kesian ke umi. ok! jadi la anak yang baik. booowerk. hehe.
  • last but not least, kita adik beradik jangan berpecah. susah senang, ada pape, bagitau. jangan duk bengkak lam hati. pastu nangis sorang-sorang macam malam tu. haha. cengeng! =P
tak nak cakap banyak. nanti kalau budak ni baca lebam mata dia nanges. haha. tata!

psst~
tajuk entry tu macam something wrong je kan. adoi. sesape ade nak komplen sama? erk!

15 comments:

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

0ooo.. ni ye adik akk? happy birthday! :D spm? same!! :D


hyep kakak ipaq! ;D jangan sepak cek! haha

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

epy bornday to mish puye adek :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Syat0za Zai

haha..reject2...:P

gatal bebenor ang ni zai eh. sekeh kang. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@nuruashia ♥

terima kasih wahai mish punya kawan..♥♥

Alienelliz said... [Reply to comment]

oh..tu nme adik kan? ell x mau adik, ell nak akak dia leh? haha

aishh..ad blog baru ke?hehe

fiezah91 said... [Reply to comment]

uit adik mish? pasal muka sama?hahaha.. =.=" soalan apa daaa ni

emieysandra said... [Reply to comment]

epy birthday adik najihah sahami^^

apik pehe said... [Reply to comment]

hehe..nak try ngorat laa..hahaa

Arif Aiman said... [Reply to comment]

HB to kak cik punya dek~
semoga dia takda jawat XD

dan, hapy2 selalu disamping semua orang dan yang disampingi..

diana said... [Reply to comment]

kamu bagi hadiah apa kat dia??
ucapan je ke??
tak patuttttt!!hahaha..

selamat hari jadi kakak..
belajar rajin2..:p

~RuSh D~ said... [Reply to comment]

happy birthday Athirah...muka sama jer mcm mish...krm salam skali yer mish..usha kakak tak dpt, adik pn jadi ler...jgn marah mish,nanti cepat kahwin..gurau2 jer..haha

Bulan said... [Reply to comment]

happy bornday athirah.jgn jd sengal mcm along ye.ehee

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

happy besday athirah...
dh abis spm nnt kiter tawen eh... hahaha... :D

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

@najihah sahamipuekkk!!!! hahaha

Anonymous said... [Reply to comment]

ehem2....nk amik borang jadi adik jgk boley??sweetla along nie...muahhahahah~
along krek3...
~damOstsweetcantiksegakbergayaadikcugiey~