Thursday, May 19, 2011

Tak Sangka Dah Jadi Blogger Taraf Akak.

bila dengar si Syatoza Zai, Ziema, Chemay, Arif Aiman , Tim dan blogger-blogger muda lain yang panggil Mish ni akak rasa macam semacam je. haha. aku dah tua la wei. adoi. sikit punya tak sedar diri. kan?

setiap hari duk petik bunga lalang tepi jalan. pastu tiup bunga tu, bajet muka ni akan jadi kiut macam minah korea. padahal kelaot. terlalu kuat berimaginasi. mungkin tu faktor yang menyebabkan Mish tak sedar yang Mish dah masuk golongan akak-akak. mak aih. kenapa perangai still macam budak-budak eh. aduhai. bantu la blogger ini.

biasanya kalau dengan kak LM, kak Diana, kak Ajee, kak Izan atau mana-mana blogger yang Mish panggil akak, diri ni nampak muda dan manja sentiasa. ahaks! geli je ayat manja tu kan. haha. seriyes ni, baru sedar diri ini dah tua. KASIHAN si MISH. booo..

so, kire macam dah dapat pangkat kesenioran dan keveterenan la ni kan. dan, lepas ni nak cuba jadi blogger matang la. ahha. sesape blogger yang terasa dirinya matang tu, Mish nak amek kelas tutor ngan kamu boleh? free of charge ok. pahala dibalas. hahaha.

okeh, mana-mana blogger yang masih tak sedar dia tu blogger yang turut di upgradekan ke taraf akak tu sila la bawak-bawak sedar diri yea. terutamanya si Bulan tu. bajet muda je sokmo. haha.

psst~
mungkin kebelakangan ni Mish baru kenal blogger yang muda-muda kot. tu yang senang naik pangkat ni. adoi. umur baru 12 pun dah ada blog dengan follower 58. malu eden yang dah 20 plus plus ni. aiyaa. persaingan yang sangatttt sihat. dan pergaulan yang sangat bagus.

11 comments:

dak eina said... [Reply to comment]

hai kak mish... keh3!

Izan Ishak said... [Reply to comment]

takpelah...itu namanya dah jadi blogger yg matang...kan?

mish...kak izan suka org panggil akak sbb k.izan takde adik...hehehe.

Cik Miera said... [Reply to comment]

akak..!!!!haha

Cik Ezy said... [Reply to comment]

ahaha..
cik ezy pon dh tua..
taraf akk jugak..

Jay said... [Reply to comment]

hehehe..kesian mish..hei korang mish ni muda lagilah.jgnlah korang panggil akak..tgok aku aku panggil dia cute confirm tersenyum lebor beliau baca komen Jay ni..hehehehe

alif haris said... [Reply to comment]

hye akak !!

mad khaz said... [Reply to comment]

hai kak XD

hehe.

.m y z. said... [Reply to comment]

hahahaha AKAK MISH! :P

ekceli kita sama lah sis. walaupun umur ziema dah nak masuk 20 bulan 1 taun depan, tapi perangai rasa macam budak form 3. kalau main dengan budak kecik lagi lah. tak matang langsung! hahaha.

eRza farEeha said... [Reply to comment]

kak mish br sdr ke tue..ehehe

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

hyep akak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahahahhaa :D

Arif Aiman said... [Reply to comment]

kakak~~ oooo.. haha XD

tua di umur..
muda di dalam :)