Friday, May 6, 2011

Exam Terakhir

pejam celik pejam celik, dah tiga tahun rupanya Mish duk kat kolej ni. memegang gelaran pelatih Program Penolong Pegawai Farmasi. dan ni merupakan tahun terakhir Mish kat sini. semoga exam yang akan bermula esok takkan menghalang Mish untuk tamat latihan bulan Jun ni. taknak repeat. tak nak ulang sem. tak nak sangkut. huhu.

tup tap tup tap. esok merupakan hari pertama final exam. waaa...rasa nak nangis guling-guling. lepas ni tak kan ada istilah final exam dah. sebab lepas ni dah kerja. harapan nak sambung belajar tu mungkin tipis sebab terikat dengan kontrak government. lagipun dah tua-tua ni rasa macam dah malasnak belajar. haha.

tapi semalam kawan ada ajak Mish amek PJJ kat USM. nanti la pikir balik. best jugak kan. hehe.

rasa cuak, berdebar, gelisah, kelam kabut, macam-macam rasa lagi la duk main kat otak ni. aih. esok first paper dah pun subjek killer. mampukah aku? erk!


12 comments:

Arif Aiman said... [Reply to comment]

wah.. All the best kak cik!!

cik anum said... [Reply to comment]

gudluck mish. chaiyok ~

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

jgn nebes2 sgt ^_^

gudluck yaww.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

good luck mish.mish dah makin dewasa tau!

Wani said... [Reply to comment]

wahhh , good luck !

~$$$~ said... [Reply to comment]

gudluck mish..you can do it..

apik pehe said... [Reply to comment]

mampu jer..heheh..
apik tau mish boleh!!!
malaysia pon boleh!!!

Cik Aish said... [Reply to comment]

wahh wish u all the best ye dear!!

Cik Ezy said... [Reply to comment]

gud luck ye!
msti boleh buat pnye..
:)

NazNad said... [Reply to comment]

gud luck syg!

saya bukan tomato said... [Reply to comment]

hwohh ! sama lah kita mish ! skrg dok terlentang akt rumah tanam tomato ! hahah :P

Woofer Storm said... [Reply to comment]

gud luck k^^