Saturday, May 28, 2011

Puas Walaupun POKAI

phew. nasib baik la 3hb ni family datang jemput Mish kat Sungai Buloh ni untuk diterbangkan menaiki Toyota Unser ke Dungun, Terengganu. harusla Toyota Unser sebab namanya adik beradik ramai kan. dengan barangnya lagi. mak aih..so, kalau pokai pun tak de la terasa teraniaya nak beli  tiket bas yang harganya bersamaan 3 tiket wayang kat Midvalley dan satu set combo 5 kat GSC punya tempat jual popcorn tu. haha. annoying kot ai buat perumpamaan harga tiket ngan wayang kan.

elaun bulan ni tinggal kurang dari suku je lagi. sedih je bunyi. tapi bunyi je sedih. taipnya tak sedih pun. sebab Mish rasa puas giler kot bulan ni punya elaun. dihabiskan untuk beli barang-barang yang bukan untuk dimiliki. mak aih..awat ai rasa ayat ai kali ni cam klasik dan berbelit je. aigoo.

seperti yang anda semua sedia maklum (ayat skema habis), bulan ni birthday Athirah, Iman dan Umi. so, banyakla stok hadiah yang perlu dibeli. mak ai. masa nak beli tu tak rasa sakit lagi. bila dah beli. fuhh. berdenyut gak kepala bila kire balik semua. haha. ikhlas najihah. ikhlas. tak baik menyesal. tutup mata, redha je la.

 ni hadiah untuk Iman. haha. setakat iman je pun. dah tau iman takkan pandainya bukak blog ai. sebab tu tayang suka-suka je hadiah dia ni. sekarang ni dia memang suka sangat tengok game Plant vs Zombie. suka tengok. tak suka main sebab dia baru 2 tahun, takkan nak ajar berjinak-jinak dengan keyboard dah kan. aiyaa. jem a adik ai nanti. agak-agak Iman takut ke Iman suka ea ngan patung Zombie yang menyeramkan nih. haha.

psst~
opss..terupdate la puloks.

16 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

hehehehe..balik 3 aribulan ker?awat tak habaq awai2?iskkk...

apik rase iman mesti akan terkejut..hahaha

Cik Ezy said... [Reply to comment]

ade gak ek patong zombie tu..
ekeke..
cute je..
dlm game xcute..
haha

meaw said... [Reply to comment]

eeee,patung tu tade gigi,macam kita jugak,kita pon tade gigi ( over ) jap! mish duk sungai buloh ? kita kat puncak alam ^__^

Cik Aish said... [Reply to comment]

eeeii comel!!!!!

fiezah91 said... [Reply to comment]

hahaha..sah iman takut dgn patung tu nnt.. kehkehkeh

~Nur Zulaiha~ said... [Reply to comment]

ayok.. comelnya zombie 2...
anak sdare sy pon ske tgk jer... hehe

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

dasyatnya patung tu mish.. nmpk ganas semacam je.. bleh jd maskot geng yakuza kita~~ ahahahahahaa~ ^_^

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ahhaha...cute betul zomba tu haaah

chemay said... [Reply to comment]

iman suka kot.
tp chemay takot..
-.-

Aida Omar said... [Reply to comment]

eh ade erk patung zombie tu..
hahaha
comey kot..x menakutkan la..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

ha...hadiah tuk akak lum beli lg kan?lupa lah tu mish ni!

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

err. mish pon stdy kat dungun ke?

hadiah menyeramkan. ^^_

Gayahspears said... [Reply to comment]

nak hadiah camni jugak boleh tak yunk?? hihi
comey~!!!

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

hadiah untuk akak? (-_-)"

alif haris said... [Reply to comment]

har3 .. iman mst suke punye lar .. kata fans of plant vs zombie ..hhe ..

Woofer Storm said... [Reply to comment]

dah lama tak maib game tu..suka main game tu tau..heheee

*tuk sy ada tak?ehheeee