Monday, May 23, 2011

Happy Birthday UMI dan IMAN!!!!



nah..besar gedabak ai taruk gambar. hari ni adalah ulangtahun kelahiran UMI dan IMAN.
both of you, along nak ucap :

UMI

  • jaga diri, jaga kesihatan. lepas ni tak leh nak marah kuat-kuat, tak baik untuk kesihatan. ehee.
  • semoga panjang umur, murah rezeki. 
  • semoga umi bahagia di dunia dan di akhirat.
  • along balik nanti, umi masak tom yam eh. haha. (bertuahnya dapat anak cam ai kan?)

IMAN
  • ehee. kejap je besar adik along sorang nih. stay cute!
  • jangan banyak ragam kalau along ada kat umah. cubit kang. hahah. (bajet garang kan?)
  • kurangkan buas, banyakkan tidur. erk, bolehkah?
  • dah 2 tahun pun Iman, nanti besar belajar jadi padi eh, makin berisi tunduk ke bumi. jangan jadi lalang.

BOTH OF YOU : 
  • miss u damn much!!


sekian~

16 comments:

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

happy besday to them!!!
:)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

epi bufdayyyy kedua2 org tersayang mish muchuk:)

Aida Omar said... [Reply to comment]

dua orang sekali..hihi
Happy besday buat Umi dan Iman
semoga panjang umur :)

alif haris said... [Reply to comment]

waahh specialnya bfday same ngn umi die .. hee

apik pehe said... [Reply to comment]

eh eh eh..bukanker ader gambar apik kt tengah2 tu???kn kn kn...

Enchik Nine said... [Reply to comment]

yeah... epe bedey gak utk dua mereka tersayang kamoo tu :D

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

wahhh sama dengan akak la... tak nak wish kat akak ke? :(

Bulan said... [Reply to comment]

happy bufday umi najihah and iman najihah =p

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Happy Besday to both of them. Panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan dan kebahagiaan berpanjangan.

Aiman so cute dengan puting dia tu hihihi

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

selamat hari ulangtahun buat mereka berdua.. :)

diana said... [Reply to comment]

bestnye sambut harijadi sama tarikh dengan orang yang kita sayang..kan??
selamat hari jadi utk adik dan umi ye....

chemay said... [Reply to comment]

happy birthday untuk umi mishh..
and untuk iman gak
:)

Cik Miera said... [Reply to comment]

happy bday untuk mereka bintang2 Gemini.. hihi.. :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

amboi besonyer gmbo..huhu

camat hari lahir buat Umi dan iman ish ya :)

YOUsoF said... [Reply to comment]

SWEEET... ;)




Very happy belated birthday to both of them.





Besar gedabak gambar tu menunjukkan kasih sayang along terhadap keluarganya.. ;P

Izan Ishak said... [Reply to comment]

happy besday juga buat 2 insan kesayangan mish ni!....

adik mish ni mmg cute sgt! nak cubit pipi bole?